Hava Durumu

Trafiği kilitleyen kaza

Bursa'da su yüklü kamyon düz yolda takla attı. Kamyonun yan yatarak 2 şeritli yolu kapatması sebebiyle bölgede 1 saat ulaşım sağlanamadı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2012 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2012 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trafiği kilitleyen kaza


Olay, merkez Osmangazi ilçesi Botanik Park yanı Bursa-İzmir yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Selçuk Ü. yönetimindeki su yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu düz yolda takla attı. Yan yatan kamyon, 2 şeritli olan Bursa-İzmir karayolunu tamamen trafiğe kapattı.

 

Yolun kapanması sebebiyle araçta sıkışan sürücüyü kurtarmaya gelen Bursa Sivil Savunma Arama ve Kurtarma ekipleriyle Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. 112 Acil Sağlık ekipleri de olay yerine ulaşmakta zorluk yaşadı.

 

Yan yatan kamyondaki sürücü araçtan çıkarılarak ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazadan sonra olay yerine gelen trafik ekipleri de yolu açmak için yoğun çaba harcadı. Kaza yapan kamyonun kasasındaki sular ise yola saçıldı. Kamyonun içindeki suları da firma çalışanları boşalttı. Kamyon daha sonra çekiciyle yoldan kaldırıldı.


Bazı sürücüler sıcak sebebiyle beklemekten bunaldıklarını söyledi. Yaklaşık 1 saat boyunca trafikte beklediklerini ifade eden sürücüler, yolun açılmasıyla rahat bir nefes aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.