Hava Durumu

Trafik kazası sonrası polisi köfte ekmek yiyerek beklediler!

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında, biri çocuk 3 kişi yaralandı. Kazada maddi hasar meydana gelen otomobildeki 3 kişi ise polisi ekmek arası köfte yiyerek bekledi. Gençlerden biri yaptığı açıklamada, "Köfte ekmek ve ayran aldık. Arabayla bir yere gidip yiyecektik. Ana yola çıkmak için için beklerken kaza oldu, burada yiyelim dedik" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2021 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2021 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trafik kazası sonrası polisi köfte ekmek yiyerek beklediler!

Balıkesir'in Savaştepe Çevre Yolu'nda bugün saat 15.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Soma istikametinden Balıkesir yönüne giden Serdar Günay idaresindeki otomobil, Balıkesir'den Savaştepe'ye dönen Üzeyir Tulum'un kullandığı otomobil ile çarpıştı.

SAVRULUNCA BAŞKA OTOMOBİLE ÇARPTI

Çarpışmanın etkisiyle savrulan Tulum'un kullandığı otomobil, çevre yoluna girmek için bekleyen Bilal Er idaresindeki otomobile çarptı.

EKMEK ARASI KÖFTE YİYEREK POLİSİ BEKLEDİ

Kazada, Alperen Yusuf Günay, Üzeyir Tulum ve Emine Tulum yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazada maddi hasar meydana gelen aracın sürücüsü Bilal Er ise beraberinde bulunan Çağlar Eker ve Sinan Tetik ile birlikte ekmek arası köfte yiyerek polisin gelmesini bekledi.

BEKLERKEN KAZA OLDU, BİZ DE BURADA YİYELİM DEDİK"

Otomobilin sahibi Çağlar Eker; "Karnımız çok acıkmıştı. Köfte ekmek ve ayran aldık. Arabayla bir yere gidip yiyecektik. Ana yola çıkmak için için beklerken kaza oldu. Biz de burada yiyelim dedik. Yapacak bir şey yok" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.