Hava Durumu

Transfer rotasını UEFA belirleyecek

Listedeki oyuncular üzerinde çalışan Bursaspor yönetimi transferle ilgili nihai kararını Fenerbahçe ve Beşiktaş'la ilgili UEFA'dan çıkacak olası Avrupa'dan men cezasına göre verecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2013 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2013 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Transfer rotasını UEFA belirleyecek

Gaziantepspor'dan Yasin Pehlivan'ı renklerine katan Bursaspor'da transferde yeni rota UEFA'dan yarın Fenerbahçe ile Beşiktaş için çıkacak karara göre belirlenecek. UEFA'nın her iki Türk temsilcisine vermesi muhtemel Avrupa Kupaları'ndan men cezasını göz önünde bulunduran Yeşil Beyazlılar, portföydeki oyuncularla ilgili net tavrını ortaya koyacak. Bursaspor eğer Şampiyonlar Ligi vizesi alırsa kesenin ağzı açılacak ve Devler Arenası'nda boy gösterecek futbolcularla anlaşma zemini aranacak. Yönetim ve teknik heyet şimdi tüm dikkatlerini İsviçre'den gelecek habere çevirdi.

İL SINIRINDAN GİREMEZ

Bursaspor Yönetimi UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş için çıkacak kararı dört gözle beklerken, bir yandan da elindeki yabancı oyuncu sayısını düşürmenin formüllerini arıyor. Bangura, Tagoe ve Forsell'in menajerleri Bursa'ya davet edildi. Menajerlere bu oyuncuların takımdan ayrılması için kolaylık sağlanacağı söylenecek. Ancak Bursaspor'un bu konuda işi hiç de kolay değil. Bangura'yı yeniden Şanlıurfa'ya göndermenin hesaplarını yapan Yeşil Beyazlılar hiç de ummadıkları bir durumla karşılaştı. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, Bursaspor'a şu yanıtı verdi: "Ben burada olduğum sürece Bangura Şanlıurfa il sınırlarından bile giremez." Yeşil Beyazlıların bu şok yanıt sonrası nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

Karaman Markaj'da konuşacak

Bursasporlular ekran başına… AS TV'nin ekran klasiği Markaj'ın bu akşamki konuğu Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman... Yeşil Beyazlı takımdaki son gelişmelerin masaya yatırılacağı programda Karaman, transferde izlenecek yolu da canlı yayında açıklayacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un sunacağı programa, Adem Vural ve Erkan Öncel de yorumlarıyla renk katacak. Markaj saat 21.00'de AS TV'de…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.