Hava Durumu

Transfer yok kombine de yok

Verilen sözlerde ve transferde şu ana kadar büyük hayal kırıklığı yaşatan Yeşil Beyazlılar kombine satışında umduğunu bulamadı. Timsah batmanın eşiğine gelen Beşiktaş’ın bile gerisinde kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2012 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2012 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Transfer yok kombine de yok

16 Mayıs 2010’daki şampiyonluktan sonra kombine satışlarında sürekli bir düşüş içinde olan Bursaspor 2012-2013 sezonu öncesi yine hayal kırıklığı yaşıyor. Geçen yıl yaklaşık 4 bin kombine biletin satıldığı Bursa Atatürk Stadı’nda bu yıl şu ana kadar bin rakamına ulaşılmaya çalışılıyor. 9 Temmuz’da başlayan ve önceliğin kombine kart sahiplerine tanındığı satışlarda 23 Temmuz’dan itibaren de normal satışların startı verildi. 9-23 Temmuz tarihleri arasında yapılan toplam satışın 821 adette kaldığı öğrenildi.


YILDIZ TRANSFER İSTENİYOR
Bursaspor yönetimi kombine satışı için toplamda 19 bin 455 koltuk belirledi. Sadece açık kale arkası tribün için satış yapılmıyor. Satış rakamlarının beklentinin altında kalmasının nedeni ise açık. Taraftar geçen sezon verilen yüzde 25’lik indirim sözünün yerine getirilmemesine tepki gösteriyor. Transferde de hedefe ulaşılmaması, kamuoyunu heyecanlandıracak bir oyuncunun kadroya dahil edilmemesi taraftarın kombine alımına ilgi göstermemesine sebep oluyor. Taraftar, alt liglerden gelen değil, takımı sırtlayacak bir yıldız oyuncuyu kadroda görmek istiyor.


TAKIMIN SAHİBİ BURSA KENTİ
Dünya çapındaki kulüplerin gelirlerinde büyük yer tutan kombine satışlarında Bursaspor’un bu düzeyde kalması ciddi bir stratejik hata olarak görülüyor. Yeşil Beyazlıların şampiyonluk yarışı içine gireceği Galatasaray’ın 41 bin, Fenerbahçe’nin 28 bin kombine sattığı belirtilirken maddi kriz içindeki Beşiktaş’ın ise şu ana kadar bin 600 rakamında kaldığı belirtiliyor. Bursaspor yönetimi şartlar ne olursa olsun taraftardan kombine kartlara ilgi gösterilmesini bekliyor. Takımın gerçek sahibinin Bursa kentinin olduğu ifade edilirken lig başlamadan tribünlerin dolması yönünde taraftardan destek isteniyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.