Hava Durumu

Transferde hata yaptık

Bursaspor’un eski teknik direktörü Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği “İşini Şansa Bırakma” konulu panelin konuğu oldu. Genç çalıştırıcı Yeşil Beyazlı dönemde kabul etmediği eleştiriyi bu sefer açık sözlülükle paylaşarak transferde yanıldıklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2013 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Transferde hata yaptık

Ertuğrul Sağlam, Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği “İşini Şansa Bırakma” konulu panelin konuğu oldu. Merinos’taki Atatürk Kültür Kongre Merkezi’ndeki Hüdavendigar Salonu’nda 500’ün üzerinde katılımla gerçekleştirilen seminerde Sağlam, Bursaspor ile başarıya ulaşırken geçirdiği deneyimleri aktardı. Genç çalıştırıcı, görevde olduğu sürede ‘transferde hata yapılıyor’ eleştirilerini kabul etmese de panelde bunun tam tersi şekilde görüş belirtti. Sağlam“Şampiyonluktan sonra transferler yaptık. İyi oyuncular almak istedik. Ancak bazı oyuncularda yanıldık. Bunu samimiyetle itiraf ediyorum” dedi.

O ANI UNUTAMAM

Bursaspor’da beni atıp bizi getirdiklerini söyleyen Ertuğrul Sağlam, başarıya ulaşmada şanstan çok çalışmanın önemli yer tuttuğuna dikkat çekti. Yeşil Beyazlı kulüpte görev yaptığı süre içerisinde futbolcularla abi-kardeş ilişkisinin olduğunu açıklayan genç çalıştırıcı, “Ben Bursaspor’da farklı bir teknik adam profili çizdim ve başarıya ulaştım” açıklamasını yaptı. Sağlam; “Atatürk Stadı’nda o 33 saniyelik beklemede yaşadıklarımı unutamam. Ağlayanlar, dua okuyanlar, sonrasında gelen büyük mutluluk. İnanın hafızalardan silinmez” diyerek şampiyonluk anını anlattı.

Gençlere güvendim

Beşiktaş ile oynanan şampiyonluk maçında İsmail Haktan, Eren Albayrak gibi 18 yaşında futbolcuları oynattığını söyleyen Sağlam; “Ben genç oyunculara hep güvendim” ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.