Hava Durumu

Trenin üzerine çıkan kedi seferleri aksattı

İngiltere'nin başkenti Londra'da hızlı trenin üzerine çıkan ve inemeyen kedi nedeniyle seferler aksadı. Hızlı trenin üzerinden geçen yüksek gerilim hatlarının kediyi çarpmasından endişe eden yetkililer, kediyi kurtarmak için 2.5 saat uğraştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2021 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2021 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trenin üzerine çıkan kedi seferleri aksattı

Londra'daki Euston İstasyonu'ndan Manchester'a gitmesi plananlanan hızlı trenin üzerindeki kedi, yetkililere panik anları yaşattı. Hareket saatinden 30 dakika önce fark edilen kedi, görevlilerin tüm çabalarına rağmen indirilemedi. Trenin üzerinden geçen 25 bin voltluk gerilim hatlarının kediyi çarpmasından endişe eden yetkililer aracı servis dışı bırakarak yolcuları tahliye etti.

​​Manchester yolcuları başka bir trenle rötarlı olarak yola çıkarken, kedi iki buçuk saatlik çabanın ardından istasyonda bulunan çöp kutusunun platform olarak kullanılmasıyla indirildi. Euston Ağ Tren istasyonu yöneticisi Joe Hendry, "Sık sık istasyonun içindeki kuşlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz ama ilk defa trenin üzerinde bir kediyle karşılaştık. Neyse ki bu kediyi merak öldürmedi ve dokuz canından birini kullanmaktan kaçındığı için mutluyuz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.