Hava Durumu

TRT 1'den MİT destekli dizi!

MİT'in olağanüstü deneyimlerini anlatacak "Teşkilat" dizisinin tanıtımı yayınlandı. 7 Mart'tan itibaren her pazar saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak dizide, MİT'in 'kale' adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2021 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TRT 1'den MİT destekli dizi!

TRT'den yapılan açıklamaya göre, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği yapım, 7 Mart Pazar günü TRT 1'de izleyiciyle buluşacak.

"Teşkilat" dizisiyle, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek. MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak.

İLK TANITIM BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin'in yer aldığı dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi gördü.

Teşkilat dizisinde, MİT'in olağanüstü deneyimleri senaryoya aktarılırken, Ankara'da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor.

Güçlü kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile merakla beklenen ve MİT'in bir anlamda perde arkasını gözler önüne serecek olan dizi, 7 Mart'tan itibaren her pazar saat 20.00'de TRT 1'de olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.