Hava Durumu

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi final yapıyor

Beş yıldır TRT 1'de seyirciyle buluşan Payitaht Abdülhamid, bu akşam 154. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2021 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2021 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi final yapıyor

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun başrollerde yer aldığı Payitaht Abdülhamit ekranlara veda ediyor.

Sultan Abdülhamid Han'ın son 13 yıllık padişahlık dönemini konu edinen dizi, 2 Haziran Cuma günü ekrana gelecek olan 154. bölümde ekran macerasını sonlandırıyor.

İlk bölümü 24 Şubat 2017 tarihinde seyirci karşısına çıkan 'Payitaht Abdülhamid', final bölümüyle Cuma 20.00'de TRT 1'de izleyici karşısına çıkacak.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reval görüşmeleri sonrasında Rumeli'de isyan başlar. Sultan Abdülhamid'in isyanı durdurma çabaları yetersiz kalır. Karaso ve Prens Sebahattin, faaliyetlerini devam ettirebilmek için Paris'e yerleşirler. Sultan Abdülhamid sürpriz bir ismi vazifeden azleder. Bildiklerini anlatmasın diye Aliye'nin ölüm emri verilir. Mary hatalarını telafi etmeye çalışırken katil olur.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD NEDEN FİNAL YAPIYOR?

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi, senaryo gereği ekranlara veda ediyor.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİNİN KONUSU

Tarih 1896.1909. Sultan Abdülhamid'in saltanatının 20. yılıdır. Abdülhamid, içeride başta Jön Türkler olmak üzere çeşitli muhaliflerle, dışarıda ise başta İngiltere olmak üzere Avrupalı devletler ile mücadele etmektedir. Diğer yandan devletinin bir arada olmasını ve parçalanmasını önlemek için büyük çaba göstermekte, Filistin ve kutsal toprakları korumak için dış güçlere karşı mücadele vermektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.