Hava Durumu

Trump çifti gitti ama dedikodular bitmedi!

20 Ocak'ta Beyaz Saray'dan ayrılan ve başkanlık görevini Joe Biden'a devreden eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 4 yıllık görevi boyunca Beyaz Saray'da eşi Melania Trump ile ayrı yatak odalarında uyuduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump çifti gitti ama dedikodular bitmedi!

Başkanlık seçimini kaybedip görevi Joe Biden'a devreden eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 4 yıllık görevindeki özel hayatı ABD basını tarafından mercek altına alındı.

AYRI YATAKLARDA UYUMUŞLAR

Medyada yer alan haberlere göre, Trump'ın 4 yıllık görevi boyunca Beyaz Saray'da eşi Melania Trump ile ayrı yataklarda uyuduğu öne sürüldü. Melania Trump ve Donald Trump'ın kendilerine ait ayrı yatak odalarında kaldığı iddiasına ilişkin CNN International'a açıklamalarda bulunan ve ismi açıklanmayan eski Beyaz Saray personeli, "Donald Trump, daha önce diğer yönetimler döneminde çalışma odası olarak kullanılan bir odada uyudu" dedi.

MELANİA BEYAZ SARAY'DAN AYRILDIĞI İÇİN MUTLU

Haberlerde, önceki gün Beyaz Saray'dan ayrılan Melania Trump'ın Florida'ya gittikleri ve Beyaz Saray'dan ayrıldığı için mutlu olduğu ifade edildi. Melania'nın First Lady olarak tüm dikkatleri üzerine çekmekten ve Trump'la birlikte sürekli medya önünde olmaktan rahatsız olduğu zaman zaman kameralara da yansımıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.