Hava Durumu

Trump: Erdoğan'la konuştum o da DAEŞ'i yenmek istiyor

ABD Başkanı Trump, Suriye'den çekilme kararı ile ilgili yaptığı açıklamada, "DEAŞ'ı yenme konusunda bölge ülkeleri yükü paylaşmalı. Suriye'de DEAŞ'ı yendik, Erdoğan'la konuştum o da DEAŞ'ı yenmek istiyor ve yapacak." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 23:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2018 23:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump: Erdoğan'la konuştum o da DAEŞ'i yenmek istiyor

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Suriye'den çekilme kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Trump, "DEAŞ'ı yenme konusunda bölge ülkeleri yükü paylaşmalı. Suriye'de DEAŞ'ı yendik, Erdoğan'la konuştum o da DEAŞ'ı yenmek istiyor ve yapacak." ifadelerini kullandı.

"IRAK'TAN ÇEKİLME PLANIMIZ YOK"

ABD Başkanı Donald Trump, Irak'a sürpriz bir ziyarette bulundu. Noel için Irak'ta bulunan ABD üssüne giden Donald Trump, burada açıklamalarda bulundu.

Trump, "Suriye'den çekilme konusunda birçok insan benim gibi düşünmeye başlayacak. Irak'tan çekilme planımız yok, Suriye'de bir şey yapmak için Irak'ı üs olarak kullanabiliriz." dedi.

"ERDOĞAN'LA KONUŞTUM O DA DEAŞ'I YENMEK İSTİYOR"

DAEŞ'i yenme konusunda bölge ülkelerinin yükü paylaşması gerektiğini söyleyen Trump, "Komutanlar benden Suriye'de kalmak için ek süre talep etti, kabul etmedim. DAEŞ'i yendik, Erdoğan'la konuştum, o da DAEŞ'i yenmek istiyor ve yapacak." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.