Hava Durumu

Trump'ın ateşi yükseldi!

Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'tan korkutan bir haber geldi. Haberi dünyaya CNN duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2020 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2020 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump'ın ateşi yükseldi!

ABD basın organı CNN, ismini açıklamadığı Beyaz Saray kaynağına dayandırdığı haberinde, Başkan Donald Trump'ın ateşi olduğunu bildirdi. CNN haberinde "Konuya aşina bir kişi, Başkan Trump'ın bu sabahtan beri ateşi olduğunu söylüyor" ifadelerini kullandı. ABD'de yaklaşan Başkanlık seçimleri hızla devam ederken, ABD medyası bu sabah Başkan Trump'ın ateşinin yüksek olduğunu yazdı.

Beyaz Saray doktoru Sean Conley, Başkan Trump'ın sağlığı konusunda daha önce yaptığı açıklamada Trump'ı yorgun olarak nitelendirmişti. Trump'ın, geçen cuma koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Donald Trump kendi açıklamalarında virüsü yendiğini, sağlığının yerinde olduğunu ve seçim mitinglerine devam etmek istediğini açıklamıştı.

ABD BAŞKANI TRUMP'IN OĞLU BARRON DA KOVİD-19'A YAKALANMIŞ

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, oğulları Barron Trump'ın da yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını, ancak iyileştiğini duyurdu. Melania Trump, Beyaz Saray'ın internet sitesi için kaleme aldığı yazıda, ailesinin Kovid-19 sürecini anlattı. Kendisi ve eşi Donald Trump'ın testlerinin pozitif çıktıktan sonra aklına gelen ilk kişinin oğulları Barron olduğunu belirten Trump, oğlunun ilk testinin "negatif" çıktığını aktardı.

Bir sonraki testte Barron'da da virüs tespit edildiğini belirten Melania Trump, "Ne kadar şanslıydık ki Barron güçlü bir gençti ve hiçbir belirti göstermedi. Ben bu süreçten üçümüzün birlikte geçmesinden dolayı mutluydum. Bu sayede birbirimize baktık ve birlikte vakit geçirdik." ifadesini kullandı. Barron Trump'ın testinin negatif çıktığını aktaran Melania Trump, kendisinde de kas ağrıları, öksürük ve baş ağrısı belirtisi olduğunu, daha çok vitamine ve sağlıklı yiyeceklere yöneldiğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.