Hava Durumu

Trump'ın kızından çarpıcı Venezuela çıkışı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı ve baş danışmanı Ivanka Trump, Venezuela'daki siyasi kriz ve iç karışıklık ile ilgili sosyal medyadan babasına destek vererek, "ABD, Venezuela'nın cesur insanları ile birlikte duruyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2019 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2019 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump'ın kızından çarpıcı Venezuela çıkışı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı ve baş danışmanı olan Ivanka Trump, Venezuela ile ilgili ilk açıklamasını Twitter üzerinden yaptı.

"VENEZUELA ÖZGÜRLÜĞÜNÜ ARIYOR"

İHA'da yer alan habere göre, Donald Trump'ın baş danışmanı Ivanka Trump sosyal medyada, Twitter üzerinden Venezuela ile ilgili ilk defa yaptığı açıklamada, "ABD, Venezuela'nın cesur insanları ile birlikte duruyor. Venezuela zalimlikten demokrasiyi ve özgürlüğü arıyor. Sen çok yaşa" açıklamasında bulundu.

MADURO'DAN ABD'YE MESAJ

Öte yandan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, dün sosyal medya hesabından paylaştığı videoda kendi kullandığı araçla devlet başkanlığı sarayı Miraflores'ten çıkıp Caracas sokaklarını gezerek "Bugün devrime destek vermek için sokağa çıkan ve Donald Trump'tan Venezuela'dan ellerini çekmesini isteyen New York halkına, Caracas'tan teşekkürlerimi gönderiyorum." mesajı verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.