Hava Durumu

Trump'ın koronaya yakalanması Simpsonlar'daki kehaneti akıllara getirdi!

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından geleceği bilen çizgi film olarak adlandırılan Simpsonlar'ın kehanetleri yeniden gündeme geldi. Dizinin bir bölümünde Trump'ın ölümü işlenmiş, tarih olarak ise 27 Ağustos 2020 işaret edilmişti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2020 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2020 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump'ın koronaya yakalanması Simpsonlar'daki kehaneti akıllara getirdi!

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüse yakalandığını duyurması bazı gerçek olayları önceden tahmin eden ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'daki ölüm sahnesini akıllara getirdi.

27 AĞUSTOS 2020 İŞARET EDİLMİŞTİ

Dizinin daha önceki bölümlerinde Trump'ın ölümü işlenmiş, tarih olarak ise 27 Ağustos 2020 işaret edilmişti. Ancak ölüm tarihi olarak işaret edilen 27 Ağustos 2020'de Trump, 3 Kasım'da yapılacak 59. başkanlık seçimleri için aday gösterilmişti. Bu kehanet gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilinmez ama Trump ve eşinin koronavirüse yakalanması diziyi sosyal medyada dünya gündeminde ilk sıralara taşıdı.

BİRÇOK OLAYI YAŞANMADAN BİLDİLER

Daha önce koronavirüs, Facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, kripto para ve Game Of Thrones'ta Dragon'un ateşli saldırısı başta olmak üzere birçok önemli olaya daha yaşanmadan bölümlerinde yer veren Simpsons dizisi, Donald Trump'ın koronavirüse yakalanmasının ardından yeniden gündeme geldi.

BEYAZ SARAY: DURUMLARI İYİ, EVDE KALACAKLAR

Trump ve eşinin koronavirüse yakalanması sonrası Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Şu anda hem Başkan hem de First Lady iyi durumdalar ve iyileşme sürecinde her ikisi de Beyaz Saray'ın içinde evde kalacaklar" ifadelerine yer verildi.

KORONAYA YAKALANAN DANIŞMANI İLE AYNI UÇAKTAYDI

Trump önceki gün yaptığı açıklamada, "Hope her zaman maske takıyordu ama testi pozitif çıktı. Az önce test yaptırdım, Melania da yaptırdı. Virüse yakalanıp yakalanmadığımızı bilmiyorum. Ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Hicks'in, Trump'ın salı günü başkanlık tartışması için gittiği Ohio ziyaretinde Trump ile aynı uçakta olduğu bildirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.