Hava Durumu

Trump'tan Biden'a olay yaratan gönderme!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Cadılar Bayramı için yayınlanan videosu sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda Trump'ın rakibi Biden'ın görüntüleri kullanılarak, "Beyaz Saray'dan bir zombiyi siz uzak tutabilirsiniz" mesajı veriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2020 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2020 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump'tan Biden'a olay yaratan gönderme!

ABD'de corona virüsüyle birlikte ülkenin gündemindeki bir numaralı konu Başkanlık seçimleri. 3 Kasım'daki seçimlere geri sayım sürerken, adaylar Donald Trump ve Joe Biden, geçtiğimiz günlerde televizyonda son kez karşı karşıya geldi.

Programın ardından seçmenlere seslenmeye devam eden ikili, seçime sayılı günler kala son kozlarını oynamaya çalışıyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın kampanya ekibinin hazırladığı bir video, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yaklaşan Halloween (Cadılar Bayramı) öncesi paylaşılan videoda 'zombi' istilasına dikkat çekiliyor. Trump'ın web sitesindeki videonun başlığı 'How To Spot A Zombie: Joe Biden Edition' (Bir zombiyi nasıl fark edersiniz: Joe Biden sürümü) olarak dikkat çekiyor.

BEYAZ SARAY'DAN SİZ UZAK TUTABİLİRSİNİZ

Trump'ın sık sık yaşı ve akıl sağlığına ilişkin göndermeler yaptığı Biden'a bu kez 'zombie' imasında bulunuluyor. 77 yaşındaki Biden'ın görüntülerinin kolaj yapıldığı videoda, "İşte ceset gibi görünen birinin zombi olduğunu anlamanın yolu! Saldırgan davranışlar gösterir. İnsan etine iştah duyar. Anlaşılmayan homurtular çıkarır. Sizin yardımınızla zombilerin yükselişini önleyebiliriz" gibi ifadeler yer alıyor.

Videonun sonunda ise "Yalnızca siz bir zombiyi Beyaz Saray'ın dışında tutabilirsiniz" yazısıyla Trump'ın kampanyası görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.