Hava Durumu

Trump: Ülkemizi kapatmayacağız

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını başladığından beri virüsü hafife alan ABD Başkanı Donald Trump, mevsimsel grip vakalarıyla birlikte salgını yönetmek daha zor bir hal alacak olsa da ülke ekonomisini kapatmayacaklarını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2020 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2020 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trump: Ülkemizi kapatmayacağız

Koronavirüse yakalanan ve dün daha tamamen iyileşmemesine rağmen tabucu olan ABD Başkanı Trump, ABD'de 3 Kasım'daki başkanlık seçim çalışmalarını Twitter'dan sürdürüyor.

Tüm eleştirilere rağmen eski söylemlerine devam eden Trump, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Grip sezonu yaklaşıyor! Aşıya rağmen, birçok insan, bazen 100 binin üzerinde, gripten ölüyor. Ülkemizi kapatacak mıyız? Hayır, Kovid'le yaşamayı nasıl öğreniyorsak, birçok popülasyonda çok daha az ölümcül olan griple de yaşamaya öğrendik."

​Trump, şubat ayında yaptığı açıklamada, nisan ayında havaların ısınmasıyla koronavirüsün son bulacağını savunmuştu

Trump ve eşi Melania Trump, geçen hafta koronavirüse yakalanmıştı. Melania Trump'ta hafif semptomlar görüldüğü belirtilirken yaşça ondan daha büyük olan Trump Walter Reed Askeri Hastanesi'ne kaldırılmış ve ilaç tedavisi görmüştü. Trump'ın doktoru Sean Conley, dün yaptığı açılamada, ABD Başkanı'nın tamamen iyileşmediğini belirterek, "Daha tamamen düzlüğe çıkmamış olabilir" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.