Hava Durumu

TSK'da şok istifa

Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Başbakan Erdoğan başkanlığında bugün toplandı. Toplantılar 3 gün sürecek ve ordunun yeni komuta kademesi şekillenecek. Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Nezih Damcı’nın emeklilik isteği kabul edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2013 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2013 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TSK'da şok istifa

TSK : Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Nezih DAMCI kendi isteği ile emeklilik talebinde bulunmuş, emeklilik isteği onaylanmıştır.

Genelkurmay Başkanlığı, Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Nezih Damcı'ının kendi isteği ile emeklilik talebinde bulunduğunu ve emeklilik isteğinin onaylandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle; "Bazı basın yayın organlarında Hava Kuvvetleri Komutanlığı mensubu üç generalin görevlerinden istifa ettiklerine ve istifalarının Uludere olayı ile sürmekte olan bazı davalardan kaynaklandığına ilişkin iddialar yer almaktadır. Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Nezih DAMCI kendi isteği ile emeklilik talebinde bulunmuş, emeklilik isteği onaylanmıştır. Korgeneral DAMCI’nın emeklilik talebinin basında yer alan olaylar ile ilgisi bulunmamaktadır. Bir korgeneral dışında, Hava Kuvvetleri Komutanlığından emeklilik isteğinde bulunan başka general bulunmamaktadır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.