Hava Durumu

Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na sert çıkış!

Fatih Altaylı'ya yanıt veren Şeyma Subaşı'na bir tepki de Tuba Ünsal'dan geldi. Subaşı'nın "Ben boşum bende ancak bu var... Bu kadarım... Beni zaten küçük küçük kızlar takip etsin" sözleri üzerine Ünsal sert çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2020 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na sert çıkış!

Şeyma Subaşı şu sıralar yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçen gün Türk Hava Yolları'na yaptığı çağrı ile alay konusu olan fenomen, şimdi de Tuba Ünsal'ın hışmına uğradı.

Tuba Ünsal, sosyal medya hesabından, Şeyma Subaşı'na sert bir çıkış yaptı. Subaşı'nın "Ben boşum bende ancak bu var... Bu kadarım... Beni zaten küçük küçük kızlar takip etsin" sözleri üzerine Ünsal "Senin boş beleş ağız büken hallerini takip etmesin o küçük kızlar" dedi.

"Bu artık ahlak erozyonunun geldiği son nokta. Senin boş beleş ağız büken hallerini takip etmesin o küçük kızlar. Bırak seni yine adamlar takip etsin. Bu ülkenin kız çocuklarının doğru rol modellere ihtiyaçları var. Çalışan, üreten, kadınlığı ağız bükerek öğrenmeyen... Kadın gibi kadın olarak yetişecek o genç kızlar..."

Şeyma Subaşı'nın bu sözlere ne diyeceği merak konusu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.