Hava Durumu

Tuğba Ekinci, pilot sevgilisinden ayrıldı

Şarkıcı Tuğba Ekinci, kendisine birçok tektaş hediye alan ve "Ayrılırsak sevgilimin aldığı pırlantaları geri vermem" ifadelerini kullandığı sevgilisi Berk Fenercioğlu ile ilişkilerini noktaladığını belirtti. Instagram hesabından açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Yollarımızı ayırmayı tercih ettik" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2021 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2021 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tuğba Ekinci, pilot sevgilisinden ayrıldı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve göndermelerle sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, bir süredir pilot Berk Fenercioğlu ile aşk yaşıyordu. Ancak Ekinci'nin kendisine sık sık hediye alan sevgilisiyle yollarını ayırdı.

"YOL ARKADAŞIMLA YOLLARI AYIRDIK"

Ayrılık haberini Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımla duyuran Tuğba Ekinci, "Sevgili yol arkadaşımla yollarımızı ayırmayı tercih ettik. Bu konu hakkında başka bir şey yok söyleyebileceğim" ifadelerini kullandı.

"AYRILIRSAK ALDIĞI YÜZÜKLERİ GERİ VERMEM"

Geçtiğimiz aylarda kendisini görüntüleyen basın mensuplarına sevgilisinin kendisine aldığı tektaş yüzüklerden bahseden şarkıcı, "Yedi taşın önüne tektaş aldı. Bir tane de beştaş taktı. Annesinde de aynı mücevherler var. Bunlar çok bonkörler ama 'Benden ayrılırsan geri vermem, bilesin' dedim" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.