Hava Durumu

Tuğba Özay'ın tayı Tarçın hayatını kaybetti

Türkiye'nin dört bir yanında eş zamanlı başlayan orman yangınları sanat dünyasını yasa boğdu. Manavgat'taki yangında çiftliğinin hasar gördüğü haberleri basına yansıyan Tuğba Özay, ikinci bir acı daha yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2021 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2021 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tuğba Özay'ın tayı Tarçın hayatını kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dört ayrı noktada çıkan orman yangını Tuğba Özay'ın çiftliğine de sıçramıştı. Instagram hesabından gözyaşları içinde yardım isteyen eski manken, "Yanıyoruz! Çiftliğimiz yanıyor. Ne olur sesimizi duyurun. Şu an Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Sinir krizi geçiren Özay, hastaneden yaptığı paylaşımda felç geçirdiğini söylemişti. Manavgat'taki yangında çiftliği hasar gören eski manken, ikinci bir acı daha yaşadı. Tuğba Özay'ın Tarçın adını verdiği tayı da yoğun dumana maruz kalarak yaşamını yitirdi.

"TARÇIN'IN CİĞERLERİ DAYANAMADI"

Üzüntüsünü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren Özay, "2007'de büyük bir yangın felaketi yaşamıştık ve 14 yıl sonra daha da büyüğünü yaşadık. Manavgat halkının evleri, tarlaları, hayvanları, işyerleri yandı. Manavgat halkının ciğerleri yandı , yürekleri yandı. Geçen sene Tarçın ile çok eğlenceli videolar çekip yayınlamıştım. Aradan bir sene geçti ve Tarçın'ın ciğerleri yangının yaydığı karbonmonoksite dayanamadı" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.