Hava Durumu

Tuğbey Akgün: Parmakla gösterecekler

Bursasporlu Tuğbey Akgün gelecek hedefini açıklarken iddialı ifadeler kullandı. Tuğbey, "10 sene sonra herkesin parmakla gösterdiği orta saha oyuncusu olacağıma inanıyorum. Neden diye sorarsanız, inanmak başarmanın yarısıdır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tuğbey Akgün: Parmakla gösterecekler

Bursasporlu Tuğbey Akgün, Afyon kampında açıklamalarda bulundu. Eren Güler'le birlikte A Takım'a Samet Aybaba döneminde çıktığını söyleyen genç futbolcu hayalinin gerçeğe dönüşmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Tuğbey, "A Takım'a ilk çıktığımda elim ayağım titriyordu. 'Ben buraya nasıl geldim. Yanımda kimler var' diye bakıyordum. Benim için bir hayaldi ve ha-yalim gerçek olmuştu. Sokakta top oynarken, hayalini kurduğum oyuncularla aynı takımı paylaşıyordum. Bu benim için inanılmaz bir duyguydu" diye konuştu.

TARAFTARLA GÜÇLENECEĞİZ

Vakıfköy için 'Anlatılmaz yaşanır' benzetmesini yapan Tuğbey Akgün, bu sezon taraftar desteğiyle farklı bir takım kimliğine bürüneceklerini söyledi. Tuğbey, "Geçen sene tecrübesizdik. Bu sene her şey çok farklı olacak. Taraftarımızın gücünü arkamıza aldıktan sonra çok daha etkili olacağız." dedi. Kişisel hedefini de paylaşan genç futbolcu, "Hedefim Manchester United'da oynamak. 10 sene sonra herkesin parmakla gösterdiği orta saha oyuncusu olacağıma inanıyorum. Neden diye sorarsanız, inanmak başarmanın yarısıdır." şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.