Hava Durumu

Tuğçe Kazaz'dan Bursa'daki skandal paylaşım ile ilgili olay tweet

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Tuğçe Kazaz'ın attığı tweet olay yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2015 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2015 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tuğçe Kazaz'dan Bursa'daki skandal paylaşım ile ilgili olay tweet
Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın, üzerinde “Sıcak diye orucu bozmayın burası daha sıcak. K. Atatürk” yazan fotoğraflı paylaşımına tepki gösteren Kazaz, "Resmen şirktir bu. Bunu yazmak için gayptan sorumlu müdür olmak lazım. Böyle bir mevki de yok. Bu nasıl bir hadsizlik" dedi.

Kazaz, paylaşımlarına, "Putlaştırılmış Atatürk'ü ben de sevmem. Ama bu doğruysa! Kabul edilebilir bir şey değil. İNŞALLAH YALANDIR. Resmen şirk" diye devam etti. Karaaslan'ın konuyla ilgili açıklamasının ardından yeniden tweet atan Kazaz, "
Şayet yalansa ve adamın dediği gibi bir komplo söz konusu ise işte o zaman da bu hak yemektir, iftiradır, alçaklıktır. Oyunlara gelmeyeceğiz" dedi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümü nedeniyle ilan edilen 3 günlük milli yasa da göndermede bulunan Kazaz, "Türkiye'de 3 gün yas ilan edildi. O nedenle ben de yastayım. Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının yasını tutuyorum..." tweetini attı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.