Hava Durumu

Tüketiciler ucuz alışverişin yollarını arıyor

İnternetten yapılan alışverişlerin her geçen gün artması ile birlikte online mağazalar da daha fazla müşteri kazanmak ve satışlarını artırmak için sık sık kampanyalar ve indirimler düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2020 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2020 21:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tüketiciler ucuz alışverişin yollarını arıyor

Pandemi döneminde evlerine kapanan milyonlarca tüketici ihtiyaç duyduğu ürünleri satın almak için online alışveriş sitelerini tercih edince e-ticarette ciddi bir büyüme yaşandı.

Düzenlenen indirim ve kampanyalar ile satışlarını artıran birçok e-ticaret sitesi sipariş hacmini artırdı ve kargo şubelerinde de ciddi yoğunluklar yaşanmaya başlandı.

Evden dışarı çıkmadan, kolayca alışveriş yapmak ve ücretsiz teslimat seçenekleri bu dönemde fiziki mağazalardan uzaklaşarak daha az temas ile ihtiyaçlarını karşılamalarını sağladı.

Online mağazaların sunduğu ürünlerin fiyatları fiziki mağazalara oranla daha düşük olsa da indirim kodu, kupon kodu, kampanya kodu gibi isimlerle adlandırılan ve fiyat düşürmeye yarayan araçları internetten ücretsiz olarak bulup kullanmak ekstradan indirimler sağladığı için alışverişlerde daha az ödemeyi mümkün hale getiriyor.

Boyner indirim kodu nereden alınır?

Online perakende alışverişlerinde tüketicilerin sıkça tercih ettiği markalardan biri olan Boyner indirim ve kampanyalar ile müşterilerine zengin seçenekler sunarak tam not aldı.

Online mağazasında her zevke hitap edebilecek en yeni koleksiyonları uygun fiyat ve kampanyalar ile tüketicilerle buluşturan Boyner sadece giyim ürünleriyle değil diğer kategorilerde de uygun fiyatlı ürünler listeleyerek hesaplı alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Alışveriş için Boyner online mağazasını ziyaret eden tüketiciler daha az ödemek için Boyner indirim kodu, Boyner kupon kodu gibi fiyat düşürücü araçlar kullanarak kazançlı çıkabiliyor. Boyner'in düzenlediği indirim ve kampanyaları her zaman takip edemeyen tüketicilerin imdadına ücretsiz bir şekilde kolayca edinilen Boyner indirim kodları yetişiyor.

Türkiye'deki binlerce online mağazaya yönelik güncel indirim kodlarını kullanıma ücretsiz bir şekilde sunan CNNTÜRK https://indirimkuponu.cnnturk.com/indirim-kodu/boyner linkinde Boyner'e ait en güncel kodları paylaşarak Boyner'den yapılan alışverişlerin hesaplı bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor.

CNNTÜRK'ün paylaştığı Boyner indirim kodlarını Boyner'in online mağazasında ödeme sayfasında ilgili alanda kullanmak sepet tutarındaki fiyatı anında düşürerek alışverişleri ucuzlatıyor. İndirim kuponundaki indirim yüzdesi ne kadar yüksek olursa alışverişler de o kadar ucuza gelmiş oluyor.

Örneğin Boyner'den 1000 TL'lik bir alışveriş yapan tüketici % 25 oranında Boyner indirim kodu bulup bunu alışverişinde kullandıysa 1000 TL'lik alışverişi için 750 TL ödüyor. Bu aynı zamanda ekstradan birkaç parça fazla ürün almasını da sağlıyor.

Online alışverişlerini her zaman ucuza getirmek isteyenler yapacakları her yeni alışveriş öncesi güncel bir indirim kodu olup olmadığını araştırıp alışveriş yaparsa diğer tüketicilere göre daha az ödeyerek bütçe dostu alışverişlerle ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Kampanya ve indirim fırsatlarını düzenli takip edemeyen, alışverişlerinde daha az ödemek, daha ucuz ürün satın almak ve ücretsiz teslimat seçeneklerinden faydalanmak isteyen tüketiciler için faydalı bir araç olan indirim kodları sayesinde internetten alışveriş yapmak gün geçtikçe daha cazip hale geliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.