Hava Durumu

Tur Assist'in Yeni Genel Müdürü Nihal Asker oldu

Mapfre Group çatısı altında faaliyet gösteren ve Türkiye'de asistans hizmetlerinin öncü şirketlerinden Tur Assist'in Genel Müdürlüğüne Nihal Asker getirildi. Sigorta sektöründe 30 yıla yakın deneyimiyle öne çıkan Nihal Asker, Mayıs 2021 itibarıyla Tur Assist Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tur Assist'in Yeni Genel Müdürü Nihal Asker oldu

Türkiye'de asistans hizmetlerinin öncü şirketi olarak yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan çilingir hizmetine farklı alanlarda toplam 6 bini aşkın hizmet birimi ile tüketicilerin yanında olan Tur Assist'in Genel Müdürlüğü görevine Mayıs ayı itibariyle Nihal Asker getirildi.

Nihal Asker kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu olan Nihal Asker kariyerine 1993'te Ak Sigorta'da başladı. Ardından Liberty Sigorta'da, sırasıyla Hasar Projeler ve Süreç Müdürlüğü; Hasar Direktörlüğü, Hasar ve Operasyon Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdürlük görevlerini yürüten Asker; Kasım 2018 tarihi itibarıyla HDI Sigorta Hasar, Hukuk ve Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Asker, bu görevinden ayrılarak Tur Assist Genel Müdürü oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.