Hava Durumu

Türbeye "SBS" izdihamı

SBS’ye girecek olan öğrenciler, aileleriyle birlikte Zuhuratbaba Türbesi’ne akın etti. Sınavlarının iyi geçmesi için dua eden yüzlerce öğrenci, dualarının kabul olması için yanlarına getirdikleri şekerleri dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2013 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2013 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türbeye "SBS" izdihamı

Seviye Belirleme Sınavı (SBS), öncesi öğrenciler ve aileler türbelere akın etti. Yoğunluğun yaşandığı türbelerden bir tanesi de Bakırköy'de yer alan Zuhuratbaba Türbesi oldu. Sabah saatlerinden itibaren dua etmeye başlayan aileler, çocuklarının sınavda içecekleri suları türbenin etrafına koyarak Kuran-ı Kerim okudu.

Kuran-ı Kerim'in yankılandığı türbede öğrenciler ve aileler, dileklerinin kabul olması için yanlarında getirdikleri şekerleri de dağıttı.

Yarın SBS'ye girecek olan kızıyla birlikte Zuhuratbaba Türbesi'ne gelen bir anne, "Kızım güzel bir yeri kazansın diye sabah saatlerinde itibaren buraya geldim" dedi. Kızı ise, sınava gireceğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu ancak buna rağmen başarabileceğini söyledi.

Elinde şekerlerle dua eden bir öğrenci de, "Biz elimizden geleni yaptık son olarak da Zuhuratbaba Türbesi'ne geldik. Burada da dualarımızı okuduk gerisi Allah'a kalmış" dedi.

Bütün yıl boyunca çok emek gösterdiğini söyleyen bir başka öğrenci ise, "Hepimizin idealleri var. Ben elimden geldiğimin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Bütün yıl boyunca çalıştım ve belli bir noktaya geldiğimi düşünüyorum.

Bundan sonrası biraz şans, biraz kısmet. Bugün de Zuhuratbaba Türbesi'ne geldik. Onun hürmetine Allah dualarımızı kabul eder inşallah" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.