Hava Durumu

Türk boksör Adriana Lima'yı fena kandırdı

Bozkurt selamı Türkiye’de olay yaratan Adriana Lima videoyla ilgili açıklama yaptı: Spor salonunda tanıştığım bir Türk boksör beni kandırıp o işareti yaptırdı!

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2015 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2015 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk boksör Adriana Lima'yı fena kandırdı
Victoria's Secret’ın ünlü mankeni Adriana Lima geçen hafta sosyal medyaya düşen videosu için açıklama yayınladı. Lima, ülkücü selamı vererek kurt gibi uluduğu görüntülerin olay yaratması sonrası olayın siyasi bir nedeni olmadığını, spor salonunda tanıştığı Türk boksör tarafından kandırıldığını söyledi.

Boksörün bu işaretin spor salonunun sembolü olduğunu söylediğini belirten Lima videoyu spor salonunun reklamı için çektirdiğini dile getirdi. Türkiye’de herhangi bir siyasi partiyle bağlantısı olmadığını belirten manken bu hareketten dolayı rahatsız olan kişilerden de özür dilediğini belirtti.



Ülkücü kanka Adriana Lima!

Miami’de kampa giren boksör Alptuğ Öner, top model Adriana Lima’yla bozkurt işareti yaparak poz verdi. Altına ‘Adriana ulusun, Tanrı Türk’ü korusun’ notu düştü. Ünlü top model Adriana Lima Euroasia Boksör karşılaşması için Miami’de kampa giren boksör Alptuğ Öner ile ringe çıktı. Ülkücü güreşçi ile bozkurt işareti yapıp poz veren ünlü model, Öner’in takipçilerinden “Ülkücü kanka Adriana”, “Bizdensin” gibi yorumlar aldı. Öner ise pozun altına “Adriana ulusun, Tanrı Türk’ü korusun” notu düştü.

Aslan da paylaştı

Seçimlerde MHP’den aday olan Mehmet Aslan da aynı fotoğrafı paylaşıp “Adriana Lima bile Ülkücü olmuş, bozkurt yapıyor siz hala konuşuyorsunuz!” notu düştü.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.