Hava Durumu

Türk kadınını öptü diye bıçaklamışlar

Marmaris’te geçen hafta annesi ve abisiyle birlikte tatil yaparken 12 yerinden bıçaklanıp soyulduktan sonra bir park alanında ölüme terk edilen 17 yaşındaki İngiliz genç Dwayne Ward, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldıktan sonra ilk kez konuştu ve saldırı anını hatırlayamadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2013 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2013 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk kadınını öptü diye bıçaklamışlar

Ward saldırıdan önce Marmaris'teki barlar sokağında tekila satan bir Türk kızı ile öpüştüğünü, daha sonra iki kişinin gelip kendisini tehdit ettiğini söyledi.

Ward, "Tekila shot sattığı tüm müşterilerini öpüyordu. Beni de öptü. Sonra iki kişi yanıma gelip bir Türk kadınını böyle öpemeyeceğimi söyledi" dedi.

Makine mühendisliği öğrencisi sadece başının arkasına aldığı bir darbeyi hatırladığını, bıçaklanmasıyla ilgiliyse hiçbir şey hatırlayamadığını söyledi.

Gencin 51 yaşındaki annesi Doris, "Oğlum uyanınca 'Anne ölecek miyim, bu bıçak yaraları nereden geldi?' diye sordu. Sadece kafasına vurduklarını hatırlıyor. Umarım olanları asla hatırlamaz. Onu orada ölmeye terk ettiler" dedi.

Polis, MOBESE kameralarında Ward’ı sürükleyen iki kişiyi tespit ettikten sonra 26 yaşındaki Atilla D. ve 24 yaşındaki İsmail A.’yı tutuklamıştı. Suçlamaları kabul eden şüphelilerin yakın zamanda cinayete teşebbüs suçlamasıyla mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.