Hava Durumu

Türk Kızılay Bursa'dan hasta ve yakınlarına hijyen seti desteği

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Dursun Topal ve Bursa İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Muhammet Güzelsoy'u ziyaret ederek, hastanelerinde tedavi gören ihtiyaç sahibi hastalarımız ve yakınları için hazırladıkları hijyen seti paketlerini teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2020 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2020 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk Kızılay Bursa'dan hasta ve yakınlarına hijyen seti desteği

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Dursun Topal ve Bursa İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Muhammet Güzelsoy'u ziyaret etti. Hastanelerinde tedavi gören ihtiyaç sahibi hastalar ve yakınlarına dağıtılmak üzere hazırladıkları hijyen seti paketlerini başhekimlere teslim eden Davut Gürkan, sürecin en hafif şekilde atlatılabilmesine destek verebilmek için Türk Kızılay ekipleri ve gönüllülerinin ülke genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Davut Gürkan, Türk Kızılay çalışan ve gönüllülerinin virüs salgınına karşı gerekli tüm tedbirleri alarak yardıma muhtaç vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Gürkan, sokağa çıkma yasağı ile birlikte günlük ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan 65 yaş üstü bireyler, kronik hastalığı bulunan vatandaşlar ve ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edilerek bu günleri mümkün olan en rahat biçimde geçirebilmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.