Hava Durumu

Türk Kızılay Bursa İnegöl'den 2 bin 538 aileye yardım

Türk Kızılay İnegöl Şubesi tarafından pandemi sürecinde 2 bin 538 ihtiyaç sahibi aileye yardım edildiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2020 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2020 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk Kızılay Bursa İnegöl'den 2 bin 538 aileye yardım

Şubeden yapılan yazılı açıklaya göre, koronavirüs salgını nedeniyle ihtiyaç sahiplerine ulaşan Türk Kızılay İnegöl Şubesi, başvuru yapana 2 bin 538 aileye yardımda bulundu.

Erzak kolisi, temizlik malzemesi, konserve et ile market kuponu şeklinde yapılan yardımlar, gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerine yer verilen Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, salgın nedeniyle kısıtlaması bulunan vatandaşlar başta olmak üzere, şubeye başvuru yaparak ihtiyaç sahibi olduğunu belirten vatandaşlar ve ilgili araştırmalar neticesinde yardıma muhtaç olduğu tespit edilen 2 bin 538 aileye ihtiyacına göre yardımların yapıldığını bildirdi.

Bu yardımların başlıca erzak kolisi, temizlik malzemesi, konserve et ile market kuponu şeklinde oluştuğunu aktaran Yılmaz, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Bu sıkıntılı günleri hayırseverlerimizle dayanışma içeresinde atlatacağız inşallah. Bu süreçte maddi manevi desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimiz ve gönüllülerimize şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.