Hava Durumu

Türk Kızılay Bursa'ya Nilüfer'den destek sözü

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaretinde çalışmaları anlattı. Erdem, Türk Kızılay'ın iyilik hareketine destek sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk Kızılay Bursa'ya Nilüfer'den destek sözü

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaret ederek, faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Ziyarete Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz'ın yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Cengiz Güven ve Fehmi Yılmaz, Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Nihat Çakır ile Genel Hizmet Yöneticisi Semih Aksoy da katıldı.

"BELEDİYELERLE İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ"

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, 'Türkiye'de ve dünyada, insani yardım hizmetinde model alınan, insanların en zor anlarında yanındaki kuruluş olma' vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay için toplumsal bilincin oldukça önemli olduğunu kaydetti. Susmaz, "Kurum olarak afetlerde ve olağan dönemde ihtiyaç sahipleri ve korunmasızlara yönelik yardım sağlamak, toplumda yardımlaşmayı geliştirmek, güvenli kan teminini gerçekleştirmek ve zarar görebilirliği azaltmak misyonuyla hareket ediyoruz. İhtiyaç sahibi olan ve Türk Kızılay'ın merhamet elinin uzanamadığı hiçbir vatandaşımızın kalmamasını istiyoruz. Belediyelerimizle de işbirliği içerisinde gerçekleştireceğimiz çalışmalar bu yüzden çok önemli. Nilüfer Belediyesi'nin de çalışmalarımıza sağlayacağı katkıları önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.

"BURSA, LOKOMOTİF GİBİ"

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de Türk Kızılay Bursa Şubesi'nin çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini belirtti. Başkan Erdem, Türkiye'nin dünya çapında bir kuruluşu haline gelen Türk Kızılay'a ve kurumun lokomotiflerinden Bursa Şubesi'ne destek vermek adına her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi. İyilik hareketine katkı sunmaktan mutluluk duyacaklarının altını çizen Erdem, "Vatandaşımız, yaptığınız çalışmaların da etkisiyle bu konularda daha da bilinçleniyor. Özellikle Nilüfer bölgesinde de bu bilincin yüksek olduğundan şüphem yok. Türk Kızılay'ın lokomotif şubelerinden olan Bursa Şubesi'nin çalışmalarını da belediye olarak yakından takip ediyoruz. Bölgemizde gerçekleşecek Türk Kızılay faaliyetlerine destek olmaya hazırız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.