Hava Durumu

Türk kızından kahreden haber geldi

Fransa'nın Nice kentinde gerçekleşen terör saldırısından bu yana kayıp olan 19 yaşındaki Şilan A.'nın ailesi kızlarının öldüğünü doğruladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türk kızından kahreden haber geldi
Fransa'nın Nice kentinde kamyonla girişilen katliam sonrası kaybolan 19 yaşındaki Şilan A'nın yaşamını yitirenler arasında olduğu açıklandı. Sınıf arkadaşlarıyla birlikteBerlin'den Nice kentine geziye giden Şilan A. olay gününden beri kayıp olarak değerlendiriliyordu. Genç kızın ailesi kızlarının öldüğü haberini doğruladı. 

Pazartesi günü Berlin'de Nice kentinde yaşamını yitirenler için kilisede anma töreni düzenlemiş, Ancak Şilan'ın ailesi kızlarının ölüp ölmediğini bilmedikleri gerekçesiyle anma törenine davetli oldukları halde katılmamıştı. Ailenin umudu, kızlarının kimlikleri belirlenemeyen ağır yarlılar arasında olması yönündeydi.

Şilan ile birlikte aynı okulda eğitim gören Lübnan asıllı bir başka öğrenci ve okulun öğretmeni de saldırı sırasında yaşamını yitirmişti. Nice'deki saldırı sırasında aralarında çocukların da bulunduğu 84 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırı sırasında Berlin'de 10 ayrı okuldan 10 ayrı öğrenci grubu Nice kentinde bulunuyordu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.