Hava Durumu

Türkçe bilmiyor, 4 gündür kayıp!

Ailesiyle birlikte geçen yıl Belçika'dan Antalya'ya gelip yerleşen ve Türkçe bilmeyen Sibel Şafak'tan (21) 4 gündür haber alınamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2020 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkçe bilmiyor, 4 gündür kayıp!

Kepez ilçesi Habipler Mahallesi'nde yaşayan Sibel Şafak, geçen Cumartesi günü 'işe gitme bahanesiyle' çıktığı eve geri dönmedi. Ailesi polise kayıp başvurusunda bulunurken, anne Filiz Poyraz, kızının hayatından endişe ettiğini söyledi. Anne Poyraz, geçen yıl Belçika'dan Antalya'ya gelip, yerleştiklerini anlatarak, "Kızım yaklaşık üç haftadır Karaalioğlu Parkı'ndaki bir kafede 16.00- 24.00 saatleri arasında çalıştığını söylüyordu. Cumartesi sabahı işe gittim. Öğleden sonra kızımın da işe gittiğini sanıyordum. Akşam gelmeyince endişelendim. Ertesi gün polise kayıp başvurusunda bulundum" dedi.

Karaalioğlu Parkı'ndaki tüm kafelere gittiklerini, ancak kızının orada çalışmadığını öğrendiğini kaydeden Filiz Poyraz, "Türkçe konuşamayan kızım meğerse hiçbir yerde çalışmıyormuş. Sonra kayboldu. Kızımın telefonu kapadı. Kızım ya kendisi kapattı ya da birilerinin yanında ise onlar kapattırdı. Çok saf ve iyi niyetlidir. Benimle de hiçbir problemi yoktu. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

Polis, kayıp Sibel Şafak'ı her yerde arıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.