Hava Durumu

Türkiye böyle veda mesajı görmedi: Hakan Sabancı sayesinde kazandığı parayı açıkladı!

Aygün Aydın, ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile sevgiliyken kazandığı parayı kalem kalem açıkladı. Hakan Sabancı'yla ilişki yaşadığını mesajlarını ifşa ederek ispatlamaya çalışan oyuncu Aygün Aydın veda mesajında, "Seninle tanışmam sayesinde 157 iş birliği yapıp 628 bin TL kazandım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2021 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2021 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye böyle veda mesajı görmedi: Hakan Sabancı sayesinde kazandığı parayı açıkladı!

Hakan Sabancı ile ilişki yaşadığına inanmayanlara kızıp ünlü iş insanıyla yazışmalarını ifşa eden oyuncu Aygün Aydın, yaptıklarıyla gündemden düşmüyor. Aygün Aydın, "Hakan Sabancı'ya" diye başladığı veda mesajında dikkat çeken ifadeler kullandı.

"628 BİN TL GELİR ELDE ETTİM"

Aydın, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı veda mesajında, "Seninle tanışmamın yarattığı kaosla birlikte 81 ilden gelen maillerden sadece 1 haftada 6 bin 825 CV'yi okuyabildim ve bunlardan 4 bin 313 kişiye bu pandemi sürecinde istihdam sağladım. 324 iş birliği teklifinden şimdilik 157 tanesiyle anlaşarak 628 bin TL gelir elde ettim ve bu tutarla ailesinin maddi imkanı olmadığı için kitap alamayan 3 bin 140 öğrenciye test kitabı göndererek hayatlarına dokundum. Bir çok insanın hayatına daha da dokunmaya devam edeceğim çünkü daha okumam gereken binlerce mail var. Sen olmasaydın bunca şeyi başaramazdım" dedi.

"HAZZI ALIP DOYUMA ULAŞTIM"

Aydın mesajının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ben tanışıklığımızdan alabileceğim en yüksek ruhsal verimi ve hazzı alıp amacıma ulaşarak doyuma ulaştım. Bence artık birbirimizin hayatındaki görev burada son bulmakta. Yaşamında mutluluklar dilerim. Umarım bir gün ömür boyu fiziksel mutluluktan çok daha ötesinin ne kadar kıymetli olduğunu sen de tadabilecek kadar olgunlaşırsın. Bir daha tanışıklık haricinde görüşmemek üzere hoşça kal."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.