Hava Durumu

Türkiye'de 5 gün sonra iyileşen hasta sayısı yeni vaka sayısını geçti

Son dakika: 1 Haziran'da normalleşme takvimine giren ve vaka artışında korkutan yükseliş yaşayan Türkiye'de 5 gün sonra iyileşen hasta sayısı yeni vaka sayısını geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İyileşen hasta sayımız bugün tekrar yeni vaka sayısını geçti" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2020 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2020 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'de 5 gün sonra iyileşen hasta sayısı yeni vaka sayısını geçti

Türkiye, 1 Haziran'dan itibaren yeni normalleşme sürecine girdi. Bu kapsamda, salgının yayılmasını önlemek amacıyla alınan birçok önlem kaldırıldı. Yeni normalleşme sürecinin başlamasından kısa bir süre sonra ise birçok ilde vaka sayıları yeniden artmaya başladı.

5 GÜNDÜR VAKA SAYILARI İYİLEŞEN HASTA SAYISINI GEÇİYORDU

Söz konusu durum, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'na da yansıdı. 13-14-15-16 ve 17 Haziran tarihlerinde açıklanan verilerde yeni vaka sayıları iyileşen hasta sayılarını geçti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük koronavirüs verilerini Twitter hesabından paylaştı. 18 Haziran verilerine göre 1304 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 184 bin 31'e, 21 hastanın daha hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 4 bin 882'ye yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.