Hava Durumu

Türkiye'de de popüler! Kullanıcı rekoru kırdı

Son zamanlarda popülerliği giderek artan Clubhouse, insanların tanınmış kişiler ile iletişim kurmasını sağlayarak birçok kez gündeme geldi. Şimdilik sadece iOS kullanıcılarının indirebildiği uygulama, 8 milyon kişiyle kullanıcı rekoru kırdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2021 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2021 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'de de popüler! Kullanıcı rekoru kırdı

Clubhouse kullanıcı rekoru kırdı!

Elon Musk, Kanye West ve Drake gibi dünyaca ünlü kişilerin de aktif olarak kullandığı uygulama, ülkemizdeki ünlülerin de vazgeçilmezi haline geldi.

Araştırma firması App Annie raporuna göre popüler sosyal medya uygulaması Clubhouse, 16 Şubat 2021'de toplam 8.1 milyon indirmeye ulaştı. 1 Şubat 2021'e kadar 3,5 milyon indirmeye sahip olan uygulama, davetiye sistemine sahip olmasına rağmen 15 gün içerisinde yaklaşık 5 milyon yeni kullanıcıya sahip oldu.

Paylaşılan rapor metninde uygulamanın İngiltere, Almanya, Japonya, Brezilya ve Türkiye'de son derece popüler hale geldiği belirtiliyor.

Twitter'ın rekabeti artırabilmek için geçtiğimiz aylarda test kullanıcıları için aktif ettiği Space özelliğini yakın zamanda tüm kullanıcılar ile buluşturması bekleniyor. Öte yandan Facebook'un da benzer bir uygulama üzerinde çalışma yaptığı iddialar arasında yer alıyor.

Bazı analistler, Clubhouse uygulamasının Android versiyonunun henüz bulunmadığı için Twitter'ın rekabet konusunda avantaj sahibi olacağının altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.