Hava Durumu

Türkiye'de de şubeleri var! Fast-food devinde iğrenç olay!

Türkiye'de de şubeleri bulunan bir fast-food zincirinin İngiltere'deki restoranından birinde mide bulandıran bir skandal yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2020 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2020 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'de de şubeleri var! Fast-food devinde iğrenç olay!

Ciaron Kelly adlı bir vatandaş, dünyaca ünlü fast-food devinin Stoke-on-Trent kentindeki restoranlarından birinden iki tavuk burger menü aldı ve Meir semtindeki evine gitti.

İngiliz Daily Star gazetesinine yansıyan habere göre; evinde eşiyle birlikte menülerini afiyetle yemeye başlayan Ciaron Kelly, sonrasında karşılaştıkları manzara karşısında adeta şoke oldu.

Bir çocuk babası olduğu belirtilen Kelly, durumu şu sözlerle anlattı: "Patates kızartmalarımız yedik, ki iyiydiler. Sonrasında eşim hamburgerinde bir şey olduğunu söyledi. Başta saç ya da onun gibi bir şey olduğunu düşündüm. Fakat hamburgerde böcek olduğu ortaya çıktı. O anda yemeyi bıraktım. Kendi hamburgerimden bir ısırık almıştım, eşim yarısını bitirmişti."

Hamburgerin içindeki böceği patates kızartmasıyla çıkarıp yakından incelediğini anlatan Kelly, hamamböceği olduğunu tespit ettikten sonra ürünleri iade edip, parasını geri aldı. Fast-food devinin şubesi Kelly Ailesi'nden özür diledi. Ayrıca olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.