Hava Durumu

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden Veyis Ateş kararı

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in iddialarında ismi geçen Veyis Ateş'le ilgili Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) disiplin soruşturması açılmasına karar verdiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden Veyis Ateş kararı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne (TGC) TGC Hak ve Sorumluluk Bildirgesi'ne aykırı davrandığı gerekçesiyle Veyis Ateş hakkında TGC'ye çok sayıda şikâyet başvurusunun yapıldığı ifade edildi.

Disiplin soruşturması

Cumhuriyet'in haberine göre bu başvurular üzerine toplanan TGC Yönetim Kurulu, Veyis Ateş hakkında disiplin soruşturması açılmasına ve bu nedenle savunmasının istenmesine karar verdi.

Peker ne demişti?

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker, 6 Haziran Pazar günü yayınladığı 9. videoda, Veyis Ateş hakkında, "Bodrum'da Paramount Otel var. Sahibi Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye'de de aranıyor ABD'de de aranıyor. Otelinde kimler var? Veyis Ateş. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Sizin maaşınız kaç para? Hani fatura? Bu bile suç. Daha da çıkacak. Veysi. Senin kayıtlar da çıkacak.

28 Aralık'ta operasyon yapılıyor. 29 Aralık 45 milyon doların ödenmesi gereken tarih. Sezgin Baran'ın karısını gözaltına alıyorlar. Bu Veysi. Ben olayı toparlayayım diye arayan bu Veyis. Aranan adamın oteline gidiyorsun, kalıyorsun, on binlerce yüz binlerce avro hesap ödemiyorsunuz. Sonra da adamı gasp ediyorsunuz. Kayıtlar var" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.