Hava Durumu

Türkiye'nin 5’inci yüz nakillisi Bursalı Recep Sert o iddialara yanıt verdi

Türkiye'nin 5’inci yüz nakillisi 28 yaşındaki Recep Sert, 'bu aşk gerçek değildir' iddialarını yanıtladı

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2014 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2014 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'nin 5’inci yüz nakillisi Bursalı Recep Sert o iddialara yanıt verdi

Sert, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde 9 ay önce tanışıp yeni nişanlandığı 29 yaşındaki Esma Yıldız’ın kendisini dürüstlüğü nedeniyle sevdiğini söyledi. Sert, evlendikleri zaman ameliyatını yapan Prof. Dr. Ömer Özkan ve eşi Doç. Dr. Özlenen Özkan’ın nikah şahitleri olmasını istiyor.

Bursa İnegöllü Recep Sert’in yüzü, temizlemeye çalıştığı tüfeğinin ateş alması sonucu tanınmayacak hale geldi. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından geçen 18 Temmuz’da başarılı operasyon yapılan Sert’e, beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza’nın yüzü ve çenesi nakledildi.

Hastaneden taburcu olduktan sonra Esma Yıldız ile birlikte memleketi İnegöl’e giden ve nişanlanan Recep Sert, nasıl tanıştıklarını şöyle anlattı:

"Esma ile hastaneye geldikten sonra tanıştım. Yaklaşık 9 ay önce birbirimizi tanıdık, aramızda sadece arkadaşlık ilişkisi vardı. Fakat iki ay önce duygusal anlamda yakınlaşma oldu. Ablası Hatice Hanım, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde böbrek nakli olmuştu. Hep birlikte pikniğe gittik. Arkadaşlık ilişkimiz ilerledi. Birbirimize itiraf edemediğimiz duyguyu bir süre yaşadık. O, beni daha sonra tanıdıkça dürüstlüğümden etkilendiğini söyledi."

ÖZKAN ÇİFTİNE NİKAH ŞAHİTLİĞİ ÖNERİSİ

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde aile arasında takılan nişan yüzüğünün kendilerini ömür boyu birleştirdiğini söyleyen Recep Sert, "Nişanlıma ben açıldım. 19 Nisan’da nişan yaptık, Antalya’ya döndük. Nişanda sadece ailem, yakınlarım bulundu. Uzak olduğu için Esma’nın ailesinden kimse bulunamadı" diye konuştu.

Sert, evliliğin ise tedavinin hızına bağlı olduğunu, tedavi ne kadar hızlı olursa evliliğin de o kadar erken olabileceğini söyledi. Evlilik kararını paylaştığı doktoru Prof. Dr. Ömer Özkan’ın kendisine mutluluklar dilediğini dile getiren Sert, "Bana yeni bir hayat sundu. Evliliğim olursa ve kendileri kabul ederse nikah şahitlerimizin Özlenen ve Ömer Özkan hocalarımın olmasını istiyorum" dedi.

Evlendikten sonra Antalya’da yaşamak isteyen Recep Sert, Esma Yıldız ile henüz tarihi belirlenmeyen düğünü en kısa sürede yapmak istediğini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.