Hava Durumu

Türkiye'nin en özellikli, en yeşil ve sosyal meydanı: Osmangazi Meydanı

Bursa'nın en büyük, Türkiye'de 60'a yakın ilden büyük olan Osmangazi İlçesi sessiz sedasız büyük bir yükselişte. Bir zamanlar Sadece İstanbul ve Ankara ilçe belediyelerinin adının öne çıktığı Türkiye'de şimdilerde Osmangazi konuşuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2020 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2020 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'nin en özellikli, en yeşil ve sosyal meydanı: Osmangazi Meydanı

Marka değeri son yıllarda hızla artan Osmangazi'de değişim ve dönüşümün arkasındaki güç ise tüm belediyeler ekonomik krizle boğuşurken, dev bütçeli projeleri sırasıyla hayata geçiren Belediye Başkanı Mustafa Dündar.

3 PARK OSMANGAZİ MEYDANI İLE BİRLEŞİYOR

Osmangazi Meydanı ile hem Osmangazi ilçesi hem Bursa, hem de Türkiye en özel meydanlardan birine kavuşacak. 45 dönüm alanda çalışmaların sürdüğü Osmangazi Meydanı eski Bursa'nın özlemi, gelecek Bursa'nın ise en büyük ihtiyacı. Yoğun bir çalışmanın sürdüğü Osmangazi Meydanı tamamlandığında binlerce araçlık otoparkı, sosyal etkinlik alanları ve mimarisiyle tam anlamıyla gerçek bir meydan olacak. Ama daha da önemlisi; Osmangazi Meydanı Bursa'nın kalbi olacak. Kentin merkezi bambaşka bir kimliğe kavuşturacak.

Türkiye'nin en modern meydanı, yeşil bağlantı hatlarıyla yaklaşık 720 bin metrekare büyüklüğe sahip Kültür Park, Merinos Parkı, Çırpan Mahallesi Merinos Parkı'nı da içine alan büyüleyici bir cazibe merkezine dönüşecek.

Osmangazi Meydanı'nda arabanızı park edip, keyifli zaman geçirdikten sonra biraz yürümeye karar verdiğinizde yeşil bağlantı yolları ile bir anda kendinizi Merinos park, Çırpan Parkı ya da, Kültür Park'ta bulabilirsiniz.

Tamamlandığında Bursa, Türkiye'nin içinde en fazla ağaç barındıran, en büyük yeşil parkına, en büyük otoparkına sahip, içinde çok çok kültürel ve sosyal alanlarını barındıran en büyük meydanına ortaya çıkacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'nın kalbinde her anlamda büyük bir değişimi başlatacak olan ve kent adına son yılların en vizyon projesi Osmangazi Meydanı için yine mütevazi, kısa ve net konuştu. ; "Halk ister biz yaparız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.