Hava Durumu

Türkiye'nin konuştuğu anne oğlunu sedyede görünce...

Ordu’da dün Aylin Özbek, dördüncü kattaki evinin penceresinden düşen 2 yaşındaki oğlu Aras yakalamak için peşinden atladı. Türkiye’nin konuştuğu kadın ve çocuğu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan anne yine kendi canını hiçe saydı. Hasta yatağından fırlayıp röntgen çekimine gönderilen oğlunun yanına gitti. Genç kadın, sedyenin başından tutarak örtüyü kaldırdı, uzun uzun çocuğuna baktı, durumunu öğrendi. Küçük Aras daha sonra yoğun bakım servisine alındı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2014 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2014 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'nin konuştuğu anne oğlunu sedyede görünce...

Olay, Perşembe İlçesi’nin Söğütaltı Mahallesi’nde dün sabah meydana geldi. Binanın en üst katında oturan 2 çocuk annesi Aylin Özbek, açık olan pencereden bakarken bir anda aşağıya sarkan oğlu Aras’ın pencereden düştüğünü görünce, panikle yakalamak için peşinden atladı. Çığlıklar atarak beton zemine düşen Aylin Özbek ve oğlu Aras yaralandı.

Anne oğlunun çığlıklarını duyarak evlerinden dışarıya çıkan komşuları ve çevredeki vatandaşlar, hemen 112’yi arayarak ambulans istedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin buradaki ilk müdahalesinin ardından minik Aras Özbek Ordu Devlet Hastanesi’ne annesi Aylin Özbek ise Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

ÇOCUĞUN DURUMU KRİTİK

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Aras Özbek’in tedavisinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiğini söyleyen Ordu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Erkan Kılıç, "Çocuğun kafatasında ve bir ayağında kırık mevcut. Göğüs ve akciğerinde zedelenme var. Bilinci şuan açık, ancak durumu ciddiyetini koruyor" dedi.

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan anne Aylin Özbek’in ise taburcu edildi.Yoğun Bakım servisinde tedavi gören 2 yaşındaki Aras Özbek, sedye ile röntgen çekimine götürüldü. Röntgeni çekildikten sonra Aras bebek tekrar yoğun bakım servisine gönderildi. Aylin Özbek bu sırada oğlunun yanına fırladı. Sedyenin başından tutarak örtüyü kaldırıp çocuğuna bakan anne Aylin Özbek’in de oldukça bitkin olduğu gözlendi. Aras bebeğin 72 saat süreyle yoğun bakım servisinde tutulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.