Hava Durumu

Türkiye'nin konuştuğu vahşette çarpıcı gelişme

Gölcük'te 2 aylık bebeğini evde ölüme terkedip bayram tatiline giden sınıf öğretmeni Seçil Müge Doğanay'ın yargılandığı davanın duruşmasında ilgniç bir gelişme yaşandı. Bebeğin babası olduğu iddia edilen polis memuru T.A. avukatı aracılığı ile davaya müdahahil olup Doğanay'dan şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2014 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2014 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'nin konuştuğu vahşette çarpıcı gelişme

Geçtiğimiz Eylül ayında öğretmen Seçil Müge Doğanay, henüz doğmuş bebeğini evde yalnız bırakıp, 9 günlük bayram tatili için Hatay’a ailesinin yanına gitmişti. Anne Doğanay, eve döndüğünde adını Berk koyduğu bebeğinin cansız bedeniyle karşılaşmış, öldüğünü anlamamıştı. Genç kadının bebeği hastaneye götürmesiyle olay ortaya çıkmıştı. Evlilik dışı doğan bebeğin babasının Adana’da görevli polis memuru T.A. olduğu ortaya çıkmıştı. Gölcük'te meydana gelen ve Türkiye'nin gündemine oturan olay, herkesin kanını dondurmuştu.

 Bebeğini ölümüne sebep olan Seçil Müge Doğanay’ın yargılanmasına Kocaeli 1.Ağır ceza mahkemesinde devam edildi. Cumhuriyet savıcısının 25 yıl hapis cezası istediği Seçil Müge Doğanay’ın ölümüne sebep olduğu bebeğinin babası olan polis memuru T.A.’nın avukatı Yunus Ercan, duruşmaya müdahil olarak katıldı ve şikayetçi oldu. Davada dinlenen iki tanığına ardından duruşma 10 Haziran’a ertelendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.