Hava Durumu

Türkiye'ye EURO 2020'de bir seyirci müjdesi daha!

Azerbaycan Futbol Federasyonu, EURO 2020'de Türkiye'nin İsviçre ve Galler maçları için Bakü Olimpiyat Stadı'na yüzde 50 oranında seyirci alınacağını açıkladı. Tribündeki 35 bin taraftar, bu karşılaşmalarda milli takımı destekleyebilecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2021 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2021 19:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'ye EURO 2020'de bir seyirci müjdesi daha!

Azerbaycan Futbol Federasyonu (AFFA), Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (Euro 2020) Bakü'deki karşılaşmalarına yüzde 50 seyirci alınabileceğini duyurdu.

AFFA'dan yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Euro 2020'nin 1 yıl ertelendiği ve bu yıl yapılması öngörülen maçların seyircili veya seyircisiz oynanma kararının karşılaşmaların yapılacağı ülkelerce karara bağlanacağı hatırlatıldı.

Açıklamada, AzerbaycanBakanlar Kurulu yetkilileriyle Euro 2020 yerel organizasyon komitesi yetkililerinin gerçekleştirdiği toplantıda, Bakü'de yapılması planlanan 4 karşılaşma için ilgili Kovid-19 prosedürlerine uymak şartıyla yüzde 50 kapasite ile seyirci alınabileceği yönünde karar duyuruldu.

BAKÜ'DE OYNAYACAK TÜM TAKIMLAR İÇİN GEÇERLİ

Kararın hem yerel taraftarlar, hem de vize ve Kovid-19 gereksinimlerini hayata geçirmeleri şartıyla Bakü'de oynayacak ülkelerin taraftarları için de geçerli olacağı kaydedildi.

Konuya ilişkin tüm gerekli bilgilerin UEFA'ya da sunulduğu belirtildi.

Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu'nda 16 Haziran'da Galler ve 20 Haziran'da ise İsviçre ile oynayacağı karşılaşmalar 69 bin seyirci kapasiteli Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda yapılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.