Hava Durumu

Türkiye'yi bir türlü unutamıyor!

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Brezilyalı yıldız Alex de Souza, Türkiye'nin bir önemli gününü daha unutmadı. Brezilyalı eski futbolcu İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümü vesilesiyle yaptığı paylaşımla gönüllerde bir kez daha taht kurdu.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2020 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2020 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'yi bir türlü unutamıyor!

Fenerbahçe formasıyla 344 maça çıkan Alex de Souza, Fenerbahçe ve Türkiye'yi unutamıyor ve bunu da yaptığı paylaşımlarla sık sık gösteriyor.

Fenerbahçe'de uzun yıllar top koşturan ve sarı-lacivertli takım taraftarlarının sevgilisi olan Brezilyalı yıldız Alex de Souza, İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

HİÇBİR ÖZEL GÜNÜ UNUTMUYOR

İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümünü kutlayan Alex, birçok Türk takipçisinden övgü aldı. Brezilyalı efsanenin fotoğrafına binlerce beğeni yağdı.

Alex de Souza futbolu bırakmasına ve Brezilya'ya dönmesine karşın Türkiye'nin tüm dini ve milli bayramlarında ve tarihi günlerinde paylaştığı mesajlarla biliniyor.

RAMAZAN BAYRAMI'NDA LEFTER'Lİ PAYLAŞIM

Alex de Souza Ramazan Bayramı için, sosyal medya hesabından duygulandıran paylaşımda bulunmuştu.

42 yaşındaki eski futbolcu, sarı-lacivertli kulübün efsanelerinden merhum futbolcu Lefter Küçükandonyadis'in elini öptüğü fotoğrafı paylaşıp, "Herkese iyi bayramlar" yazmış ve yaptığı vefalı paylaşım büyük övgü almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.