Hava Durumu

Türkiye'yi sarsan çifte cinayet! Uğur Biroğlu kabul etti

İstanbul'da annesi ile ağabeyini ellerini koli bandıyla bantladıktan sonra bıçaklayarak öldüren Uğur Biroğlu tutuklandı. Şüphelinin ifadesinde annesini ve ağabeyini öldürdüğünü kabul ettiği ancak neden öldürdüğünü söylemediği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'yi sarsan çifte cinayet! Uğur Biroğlu kabul etti

İstanbul Eyüpsultan'da 25 Ocak günü 70 yaşındaki annesi Şükran Biroğlu ve 50 yaşındaki Ağabeyi Mesut Biroğlu ile tartışan Uğur Biroğlu iddiaya göre annesi ve ağabeyinin ellerini koli bandıyla bantladı. Sonrasında ise annesi ve ağabeyini bıçaklayarak öldüren Biroğlu cesetlerin başında bir süre bekledikten sonra polise giderek teslim oldu. Teslim olan Biroğlu'nun ifadesinin ardından hemen eve giden ekipler ağabey Mesut Biroğlu'nu elleri arkadan kalorifere bağlanmış şekilde, anne Şükran Biroğlu'nu ise elleri arkadan bağlı yüzüstü yerde yatar şekilde buldu. Yapılan incelemede anne ve oğulun olay yerinde hayatlarını kaybettiği tespit edildi.

CİNAYETİ KABUL ETTİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen Biroğlu çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından, "üst soyu kasten öldürmek" suçundan tutuklandı. Şüphelinin sorgusunda annesini ve ağabeyini öldürdüğünü kabul ettiği ancak neden öldürdüğünü söylemediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.