Hava Durumu

Türkiye'yi sarsan istismar olayında Valilik'ten yeni açıklama

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece'de cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki kız çocuğunun tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2019 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2019 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye'yi sarsan istismar olayında Valilik'ten yeni açıklama

İstanbul Valiliği, İstanbul Küçükçekmece'de cinsel saldırıya uğrayan küçük çocuğun taburcu edildiğini açıkladı. Valilik yaptığı açıklamada "Masum yavrumuzun bu çirkin olaydan olumsuz etkilenmemesi ve normal hayatına kavuşması için doktorlarımız, çocuk psikiyatristi ve psikologlarımızca süreç yakından takip edilmiş ve mümkün olan en kısa sürede tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir." ifadelerine yer verdi.

Valiliğin internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"TEDAVİSİ TAMAMLANARAK TABURCU EDİLMİŞTİR"

Küçükçekmece ilçemizde 22 Nisan 2019 tarihinde meydana gelen küçük yaştaki çocuğun istismarı olayını bir kez daha nefretle kınıyor, yavrumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Masum yavrumuzun bu çirkin olaydan olumsuz etkilenmemesi ve normal hayatına kavuşması için doktorlarımız, çocuk psikiyatristi ve psikologlarımızca süreç yakından takip edilmiş ve mümkün olan en kısa sürede tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir.

"YOĞUN ÇALIŞMALAR SONUCU FAİL YAKALANMIŞTIR"

Bu olayın kısa zamanda aydınlatılması ve failin adalete teslim edilmesi için Asayiş, Çocuk Şube, Terörle Mücadele, Siber Suçlar, İstihbarat, Güvenlik, Çevik Kuvvet ve diğer birimlerimizden sadece bu olay için özel ekipler oluşturulmuş ve titizlikle devam eden yoğun çalışmalar sonucu fail yakalanmıştır. Olayın adli soruşturması devam etmektedir.

İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bütün ekiplerimizi, bu olayın aydınlatılmasında göstermiş oldukları üstün gayretlerden dolayı canı gönülden tebrik ediyor, sağduyulu davranarak yardımcı olan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum.

İlimizde yaşanan vicdanları sızlatan bu insanlık dışı ve asla kabul edilemez olayların bir daha tekrarlanmaması için toplumsal birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.