Hava Durumu

Türkiye‘yi seven Erdoğan‘ın yanında yer alsın

Hanefi Avcı cezaevinde çok özel açıklamalarda bulundu...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2014 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2014 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkiye‘yi seven Erdoğan‘ın yanında yer alsın

Eskişehir Emniyet Müdürü iken yazdığı kitapla cemaatin hedef tahtasına oturan, tutuklanıp Silivri Cezaevi'ne konulan Hanefi Avcı ile Adalet Bakanlığı'ndan alınan özel izinle söyleşi yapıldı.

İşte o söyleşiden dikkat çeken bölümler:

Bir de bu sadece iktidarın sorunu değil. Hepimizin sorunu. Bütün Türkiye'nin. Bugün AK Parti yarın CHP, öbür gün MHP! Kim gelirse gelsin bunlarla mücadele etmek zorunda zaten. O nedenle bu ülkeye aidiyet hisseden herkes, iktidarı muhalefeti, Türk'ü Kürt'ü, dindarı ve dinsizi herkes Başbakan'ın yanında tavır almalı. Bu bir fırsattır, değerlendirilmelidir. Bakın. Bunlara ön ayak olduğu için kızılabilir hükümete. Eleştirilebilir ama hükümet zayıf düşsün Erdoğan iktidardan gitsin diye gidip öbür tarafa destek verilemez.

Ben bir mağdur olarak, bunların iftiralarıyla, sahte belge ve komplolarıyla hapse düşmüş hayatı karartılmış bir kişi olarak söylüyorum bunu. Ben de çok kırgınım hükümete. Herkesten daha çok kırgınım çünkü bunların başıma ördüğü çorabı göremediler ve önlem almadılar vaktinde diye. O zaman bana kulak verip bunlara tavır alsalardı ben şimdi görevimin başında bunlarla mücadelede en ön saftaydım.(sabah)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.