Hava Durumu

TURKTICARET.Net eğitim etkinliklerine devam ediyor

TURKTICARET.Net’in renkli haftasonu eğitim ve paylaşım etkinlikleri devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2014 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2014 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TURKTICARET.Net eğitim etkinliklerine devam ediyor

Geçtiğimiz haftanın gelişim semineri konuğu, eğitmen ve kişisel gelişim uzmanı Şehzan Seçen’di…  Seçen, “Kelebek Etkisi” konulu seminerde, katılımcılara;  etkili satışçı olmak, satışta cesur olmak ve müşteriden korkmamak, işini sevmek ve aidiyetliği oluşturmak, motivasyon yöntemlerini kullanmak, telefonda satış yöntemleri, takım çalışmasında etkin olmak, yeni stratejiler oluşturmak konularında çarpıcı ve etkili ipuçları verdi.

 “Satış bir meslek değildir, satış, hayatın bir parçasıdır” diyen Şehzan Seçen,  Kelebek etkisi olarak bilinen felsefi döngüyü temel yaparak, kendi hayatından ve gözlemlerinden derlediği konuşmasında, yaşam içinde önünden geçilip gidilen, farkına varılmayan çok önemli satır aralarına dokundu.

Özellikle satış uzmanlarının, mesleki süreçlerinde yüksek oranda fayda sağlayabilecekleri bilgilerle desteklediği konuşmasında, Seçen, en iyi argümanı kendi hayatından verdiği örneklerle sundu.

 Sorun çözümlemede, müşteri memnuniyetinde, iyi bir satışçı olabilme yolunda, Şehzan Seçen’in kendi deneyimlerini baz alarak oluşturduğu rehber bilgiler, katılımcıların da hayranlığını kazandı…

 “Yaşasın iyi ki yapmışım” diyorsanız, doğru yapmışsınızdır diyen Seçen, bilimin ve inancın da desteklediği kaidelerle, bireyin hem mesleki hem de özel yaşantısında, hayal ettiği yaşamı ve kariyeri elde edebileceğini savundu.

 Psikologların da önerdiği mutluluk anahtarlarının şükretmek ve iyilik yapmak olduğuna vurgu yapan Şehnaz Seçen, TURKTICARET.Net Eğitim Koordinatörü Birgül Yanıklar’ın takdim ettiği plaketi aldıktan sonra, katılımcılarla birlikte toplu bir hatıra fotoğrafı çektirdi…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.