Hava Durumu

TURKTICARET.net Gelişim Seminerleri'ne devam ediyor

TURKTICARET.net'in kendi bünyesinde sürdürdüğü "Gelişim Seminerleri" her cumartesi, iş ve akademi dünyasından gelen konuşmacılarla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2013 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2013 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TURKTICARET.net Gelişim Seminerleri'ne devam ediyor

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen seminerin konuşmacısı, iletişim danışmanı Ebru Koçanalı'ydı. Koçanalı, mesleki kariyeri boyunca biriktirdiği deneyim ve izlenimlerini, Kadın Ekonomi Platformu Derneği Başkanı Hayal Aydede ve dernek üyelerinin de katıldığı kalabalık bir dinleyici kitlesiyle paylaştı.

Ebru Koçanalı; markaya artı değer katmanın kişi ve/veya kurumlara kazandıracağı artılardan söz etti. İtibar yönetiminin, kişinin kendi iradesinde olduğunu ve doğru bir yönetimin, kişiye ve kurumlara sağlayacağı avantajları, güncel ve sosyal örneklerle çeşitlendiren Koçanalı, kendi yaşantısından da örnekler vererek, çarpıcı tespitlerde bulundu.

TURKTICARET.net çalışanları ve Kadın Ekonomi Platformu Derneği üyelerinin interaktif şekilde katılım sağladığı seminer, Koçanalı'nın, konuyla ilgili yöneltilen soruları cevaplamasıyla son buldu. Ebru Koçanalı'ya, eğitim seminerindeki paylaşımından ötürü TURKTICARET.net Eğitim Koordinatörü Birgül Yanıklar tarafındanbir plaket takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.