Hava Durumu

TURKTICARET.Net yeni ofisinde BHİD üyelerini ağırladı

TURKTICARET.Net’in Uludağ Üniversitesi Teknoloji Merkezi bölgesindeki yeni ofisinde sürdürülen eğitim, seminer ve paylaşım toplantıları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2014 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2014 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TURKTICARET.Net yeni ofisinde BHİD üyelerini ağırladı

TURKTICARET.Net İcra Kurulu Başkanı Murat Yanıklar, Serdar Ömeroğulları’nın başkanlığını yürüttüğü Bursa Halkla İlişkiler Derneği üyelerine, “TURKTICARET.Net ve Dijital Medya” temalı bir sunum gerçekleştirdi.

Reklam Satış Yönetmeni Gülten Usta Tatlısu ve Satış Departmanı Yönetmeni Aker Cangüzel’in de katkı koyduğu sunumda, ilk olarak “Biz Bu Ofiste Neler Yapıyoruz?” u anlatan Yanıklar, TURKTICARET.Net’in misyonundan, yapılan işlerden ve projelerden  söz etti.  Daha sonra internet ve masaüstü-dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, avuç içi cihazlar, mp3 gibi mobil cihazların, dijital medyadaki baskın gücünden ve birleştirici etkisinden bahseden Yanıklar, süreci başlangıçtan bugüne kadar kendi yaşamından da örnekler vererek yorumladı.

Sosyal medya network’u  web.tv’yi de anlatan Murat Yanıklar, web.tv’nin, kanal oluşturma ve “canlı yayın” özelliğini, misafirlerine,  iPhone üzerinden gösterdi.. web.tv’nin nasıl kullanılacağını ve ne tür geri dönüşler kazandırdığını detaylı şekilde anlatan Yanıklar; iz bırakmanın, takip edilmenin, akılda kalır olmanın tüm bu dijital platformlarla ne denli pratik ve kullanışlı hale geldiğinin de altını çizdi.

Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Serdar Ömeroğulları, sunum karşısında çok etkilendiklerini, heyecan duyduklarını ve hızla ilerleyen çağın içindeki çok çeşitli,  donanımlı cihazlar ve platformlarla, kendi iş alanlarını ve kapsamlarını ne denli geliştirebileceklerini ve fayda sağlayabileceklerini bir kez daha görme inceliğini gösterdikleri için Murat Yanıklar’a, tüm dernek adına  teşekkür etti.

Sunum sonunda Murat Yanıklar, Kurul Başkan Yardımcısı Ali Gökhan Yalçın, departman yönetmenleri Gülten Usta Tatlısı ve Aker Cangüzel’in de katılımıyla, Bursa Halkla İlişkiler Derneği üyeleriyle birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.