Hava Durumu

Türkü Bingöl oğlunun yeni yaşını kutladı

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'ün kızı Türkü Bingöl, geçtiğimiz yıl oğlu Aslan'ı kucağına almıştı. Bingöl, önceki gün bir yaşına basan oğlunun doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2021 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2021 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Türkü Bingöl oğlunun yeni yaşını kutladı

Yavuz Bingöl'ün kızı Türkü Bingöl, 2018 yılında Mert Yüncü ile nikâh masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerini sürdüren çift, geçtiğimiz yıl oğulları Aslan'ı kucaklarına aldı. Bingöl, bir yaşına basan oğullarıyla çekilmiş aile pozlarını sosyal medya hesabından duygusal bir notla paylaştı.

"ÖMRÜMÜN EN GÜZEL SENESİYDİ"

Türkü Bingöl, gönderisine "Canım oğlum, en kıymetlim, bana dünyaları verdiğin için çok teşekkür ederim. Bu bir sene ömrümün en güzel senesiydi. Bize bilmediğimiz tüm duyguları yaşattırdığın için her günümüzü senin gibi baldan tatlı bir çocukla geçirdiğimiz için nasıl da şanslıyız... Hayat hep sevgi çıkarsın önüne. İyi ki doğdun Aslan oğlum. Bugün tekrar pasta yiyebileceğini duymuştur" notunu düştü. Türkü Bingöl, hamile olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Fotoğrafın altına "Ailemize minik bir lokum geliyor" notunu düşen Bingöl, takipçilerine "Erkek mi yoksa kız mı? tahminlerinizi alayım" diye sormuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.