Hava Durumu

Tutuklu hakimden FETÖ'cü savcıya Hz. Musa benzetmesi

Tutuklu Yargıtay 14. Ceza Dairesi ve eski YSK üyesn İbrahim Zengin'in deşifre edilen ByLock yazısmalarında firari FETÖ savcısı Muammer Akkaş'ı, Hz. Musa peygambere benzettiği ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2017 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2017 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tutuklu hakimden FETÖ'cü savcıya Hz. Musa benzetmesi

MIT ByLock kullanıcısı FETÖ'cülerin kendi aralarında yaptıkları yazışmaları çözmeye devam ediyor. Çözülen mesajlar, örgütün dini duyguları nasıl istismar ettiğini de gözler önüne seriyor. KHK ile meslekten ihraç edilen Yargıtay 14.
Ceza Dairesi eski üyesi ve YSK eski üyesi İbrahim Zengin'in bir başka meslektaşıyda yaptığı ByLock yazışmasında, 17-25 Aralık yargı darbesinde yer alan ve Çağlaysan Adliyesi'nde bildiri dağıtan FETÖ'nün firari savcısı Muammer Akkaş'ı Hz. Musa'ya benzettiği ortaya çıktı. İşte İbrahim Zengin'in 28 Ocak 2016'da geçtiği mesajlar:

İŞTE 0 KONUŞMA

19.39: Abi selam nasılsınız?

19.41: Abi bu ülke genel itibanyla çürük. Bu çürüklük, tarihi yani eskiden gelir. 6 bin yıl önce ateşe atılan İbrahim peygamberi bu topraklarda seyretmişlerdir. Peygamber torunu bu ülkeyle yakın bir topraklarda başı kesilmiş, seyirci kalmışlar. Ama
İsparta bir ayrı. Çok şükür az sayıda da koskoca bir ülkeye yetecek etkisi olmuş hemşehrilerimiz çıkmış. Üstad çıkmış.

19.46: Böyle topraklarda neş'et etmişiz. Muammer Akkaş, Kurandan İdrake Yansımalar isimli eserde Taha Suresini okuyun, nasıl benzerlik göreceksiniz. Onun adliye önünde bildiri dağıtması bence Musa Peygamberin bir bayram günü, kuşluk vakti buluşulan meydanı temsil ediyor.

19.47: Muammer kardeş, Efendimiz'den sonra dinler tarihi ve hak batıl mücadelesinde en önemli kilometre taşını oluşturuyor.

FETÖ'NÜN KARAKUTUSU

Muammer Akkaş, 25 Aralık 2013'te Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sisteminde (UYAP) kaydı bile bulunmayan soruşturma kapsamında 7 iş adamı ve 2 şirketine ihtiyati tedbir kararı koydu. 3. köprü, 3. havalimanı ve Kanalistaııbul gibi dev projeleri hayata geçirecek 41 iş adamına gözaltı kararı aldı. Akkaş'ın gözaltı listesinde Bilal Erdoğan da vardı. Dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altmok, Akkaş'ın gözaltı kararlarını hukuksuz olduğu gerekçesiyle uygulamadı. Akkaş da FETÖ'den aldığı talimatla Çağlayğan Adliyesi'nde gazetecilere bildiri dağıtıp soruşturma yapmasının engellendiği iddia etti.

Kaynak: Sabah/Kenan Kıran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.